Продукти

Материалите, детайлите и възлите, с които работи фирмата, са произведени от водещи в тази област aмерикански фирми.

Системата е разработена да бъде лесна за сглобяване, монтаж и демонтаж. Бързите връзки, които се използват, позволяват лесна промяна на конфигурацията. Всички части са изработени от материали, издържащи на екстремални атмосферни условия, което осигурява дълготрайна експлоатация на системата.

Основни детайли и възли

!!! НОВ ПРОДУКТ !!!

◊ Вентилатор с незамисимо водно захранване
Това е най-новият продукт на фирмата. Уникалното на този вентилатор е, че има резервоар за вода (20 литра) и захранващ блок (помпа, филтър и охладител), които осигуряват 4 часа независимо охлаждане на въздушното пространство. Хладният бриз, който се създава в комбинация от фина мъгла и въздушен поток осигуряват комфорт в пространства с обем до 100 m3. Необходимо е единствено електрически контакт за включване на уред с мощност 180 W. Четирите колела в основата на кутията позволяват лесно придвижване до всяка една точка от пространството. Уредът е изработен от високо устойчиви материали осигуряващи дълготрайна експлоатация. Дизайнът на кутията, както и обемът на резервоара могат да бъдат променяни в зависимост от желанието на клиента. Удобен за открити пространства, където няма пряк източник на вода и места непозволяващи инсталирането на статични системи за охлаждане.

Цена 750 лв.


◊ Дюза разпръскваща
Тази уникална дюза е разработена така че да може да разпръсне водата с големина на частиците под 3 микрона. Тялото ù е изработено от бронз, а разпръсквача и совалката от хромникел. Тези материали правят дюзата устойчива на корозия и износване.


◊ Тройник за разпръскващата дюза
Уникалното на този елемент е, че свързването му със захранващия шлаух става чрез бърза връзка и само с едно движение може да бъде демонтиран. Освен това, начина на свързване позволява тройника да се завърта на 360° спрямо шлауха. Материалът, от който е изработен е фиброполиетилен, което осигурява особена здравина и ултравиолетова защита на елемента.


◊ Клапан възвратен
Когато имаме участъъци от системата, които са на по-високо ниво, при спиране се получава укапване на водата от тези участъци. За да се предотврати това, на всяка дюза, намираща се на ниската част, се поставят възвратен клапан, които при падане на налягането автоматично затварят отворите на дюзата.


◊ Захранващ шлаух
Изработен от полиетилен с ултравиолетова защита този шлаух издържа на високо налягане (25 Bar) и агресивна среда. Произвежда се в 8 различни цвята.


◊ Г-съединител
Поставя се на места, където шлауха трябва да завие на 90°.


◊ Т-съединител
Служи за разклоняване на системата, когато имаме 2 или повече линии.


◊ Прав съединител
Служи за свързване на два отделни края на шлауха при удължаване на системата.


◊ Скоба за захващане
Позволява лесен монтаж и демонтаж на шлауха. Изработена е от фиброполиетилен. Дизайнът ù позволява здраво закрепване на работната линия и в същото време придава естетичен вид на системата.


◊ Кран разпределителен
Служи да спира и пуска различни клонове от системата когато имаме разклонения. Лесно се монтира и демонтира благодарение на бързите връзки.


◊ Кран спирателен
Освен че спира и пуска цялата система, служи и за преход от тръбна резба към шлаух.


◊ Филтър седиментен
Фин филтър за механични частици над 5 микрона. Благодарение на големия си обем филтъра има живот над 5 години активно използване. Уникалното е, че свързвнето става с бързи връзки и подмяната му отнема не повече от минута.


◊ Помпа захранваща
Една наистина космическа технология. Помпата е изработена с керамични клапани, което ù осигурява дълготраен живот. Работи на 24V с цел безопасност, абсолютно безшумна и компактна. Притежава регулатор за изходното налягаен от 0 до 13 Bar. Снабдена е и с автоматична термозащита. Помпата има байпас, което ù позволява да поддържа еднакво налягаен при различен дебит, т.е. поддържа се едно и също налягане независимо от броя на дюзите.


◊ Магнет вентил
Служи за автоматично спиране и пускане на водата в системата при включване на помпата.


◊ Хидростат
Това е реле със сензор за влажноста на въздуха в обкръжаващото пространство.Служи да пуска и спира системата при предварително зададени граници на влажност.Използва се при затворени помещения в който трябва да се поддържа определена влажност.


◊ Датчик за наляганеСлужи за аварийно изключване на помпата в случай, че водата във водопроводната мрежа спре.


◊  Вентилатор за помпата
В горещи дни термозащитата на помпата се задейства често и тя спира. За да се предотврати това и за да се удължи живота й се монтира охлаждащ вентилатор.


◊  Комплект захранващ блок
Служи да поддържа необходимото налягане за правилната работа на системата.Съставните му части са :филтър,магнет вентил,помпа трансформатор,охлаждащ вентилатор и предпазна кутия.


◊  Омекотител на водата
Използва се в райони с по твърда вода.Предотвратява зпушването на дюзите от варовика който се отлага около разпръскващия отвор.


◊  Вложка за омекотител
Вложка за омекотител


◊ Комплект дюзи и филтър за вентилатор
Това е едно идеално решение, когато искаме да имаме мобилност на охлаждащата система. Този комплект се монтира на универсален вентилатор и с помощта на бърза връзка се свързва към градински маркуч. Получава се хоризонтална мъгла, която може да бъде насочена в желана посока. Единствено условие е налягането във водопроводната мрежа да бъде над 5 BAR.


◊ Резачки за шлаух
Това е инструмент който се използва за првилното и лесно рязане на шлауха.